Sokat segíthet

Sokat segíthet más kisbabáknak, ha felhívja édesanyjuk figyelmét az Eszter-lánc Anyatejmisszió tevékenységére és arra, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk! Hiszen csak akkor tudunk anyatejet szerezni, ha van tejadó anya, és csak akkor tudjuk a felesleges anyatejet kisbabákhoz eljuttatni, ha van kinek!

Kérjük, illessze be levelezőprogramjába az alábbi üzenetet:
"Az anyatej kincs! Minden cseppje életet ad! Kérem támogassa kezdeményezésünket azzal, hogy hírt ad rólunk: www.anyatejmisszio.hu "

www.csaladvar.shp.huMunkánkhoz nyújtott anyagi támogatásukat a CsaládVár Alapítvány
nevében szeretettel köszönünk.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-22807290

Neve, címe és adószáma feltüntetésével érkező adományaik után adójóváírásra jogosító nyilatkozatot tudunk kiállítani Önnek.


Előadás, beszélgetés

Hívjon minket - elmondjuk másnak is!

Szívesen megyünk, ha meghívnak egy közös beszélgetésre, tájékoztatásra, informálódásra.

Az anyatej évmilliók óta a legtökéletesebb táplálékunk. Sajnos nem mindenkinek adatik meg a bő tejáldás, vagy létezhetnek olyan élethelyzetek, amikor a kisbabát nem a saját édesanyja táplálja. Természetesen az édes-anya-tej a leginkább személyre szabott, ezért segítünk megtalálni a tejben szűkölködő édesnayáknak a megfelelő szakembert.
Szeretnénk megmutatni, hogy mik azok a módszerek, alternatív táplálási módok, amikkel a kisbabának a szoptatáshoz legközelebbi élményt tudjuk nyújtani, amivel a teste és a lelke is élvezheti a szoptatáshoz hasonló előnyöket.
Örömmel vesszük, ha édesanyák, édesapák, nagyszülők és érdeklődő fiatalok is részt vesznek a programon, ahol természetesen a legkisebbeknek is helyük van.Keresés a honlapon
Elérhetőségeink
2008.07.10.

Telefon: +36-20-9527358 hétköznap 9-17 óráig
E-mailcím: csaladvar@gmail.com
www.anyatejmisszio.hu
Cylex Silver Díj
Google Pagerank m�r�s, keresooptimaliz�l�s
Látogatóink száma